Laat je wok melding scooter verhelpen door Scooterfixer

Het kan voorkomen dat je problemen met je bromfiets, scooter of snorfiets hebt. Het kan dan zo zijn dat je een wok melding krijgt omdat je versleten banden of niet werkende verlichting hebt. Breng je scooter dan naar Scooterfixer, want wij kunnen al je scooter problemen fixen!

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Wat houdt een wok status en wok melding scooter in?

De politie voert regelmatig controles uit voor de bromfiets en de politie geeft soms bekeuringen. Je kunt een boete krijgen als je banden lek zijn, je versleten remmen hebt, je niet aan de maximale snelheid houdt of je brommer niet aan alle wettelijke eisen voldoet. Heeft de politie constateert dat je scooter opgevoerd of te lawaaiig is? In dat geval kun je een wok melding scooter krijgen.

Wat is een wok melding?

De naam WOK staat voor Wacht op keuren. De politie maakt dan een melding bij de RDW keuringsstation dat je scooter niet aan de wettelijk eisen voldoet. In dat geval moet je je scooter laten keuren, omdat je anders niet op de openbare weg mag rijden. Je scooter krijgt een herkeuring bij het keuringsstation en wordt gecontroleerd op de wettelijke eisen. In dat geval krijg je een wok status. Meestal krijg je daarnaast ook nog een boete. Je kunt daarom het beste een afspraak maken bij Scooterfixen zodat je een wok melding kunt voorkomen.

 Een wok status krijg je op deze manier

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je scooter aangepast moet worden na de herkeuring bij de RDW. Bij Scooterfixer kun je terecht met al je vragen en problemen. Wij bekijken je voertuig in originele staat en stellen een diagnose. Na de keuring bekijken we wat een geschikte oplossing is voor jouw scooter.

Binnen een mum van tijd beschik je weer over een goed werkende scooter. Wij hebben allerlei soorten scooters laten keuren en gecontroleerd, waaruit blijkt dat wij de besten zijn in het repareren van jouw voertuig!

Service staat voorop bij Scooterfixer

Wanneer je snorfiets bij ons gekeurd of gerepareerd moet worden, dan hoef je geen vervoer te regelen voor het brengen ervan. Bij Scooterfixer halen we je scooter namelijk altijd van huis op! Daarnaast is onze service snel doordat we verschillende monteurs in dienst hebben die jou altijd snel kunnen helpen. Verder is Scooterfixer flexibel en willen we graag dat je snorfiets op hoge snelheid wordt gerepareerd zonder dat de kwaliteit van de keuring te niet gaat. Bel ons gerust op als je pech hebt en ergens op de openbare weg staat.

Professioneel & Servicegericht

Daarnaast is Scooterfixer een transparant keuringsstation die professioneel werkt. Wij keuren en repareren al jarenlang bromfietsen, snorfietsen en scooters. Je kunt ons altijd benaderen wanneer je hulp nodig hebt met je scooter. Een wok melding kun je makkelijk laten verhelpen bij ons. Als eerste krijg je een kostenindicatie waarna we aan de slag zullen gaan met jouw scooter.

Scooterfixer is dé expert op het gebied van scooter reparaties

Scooterfixer is al jarenlang de beste in het uitvoeren van scooterreparaties. Zo verhelpen we je wok melding zodat hij weer aan de wettelijk gestelde eisen voldoet en kun je je snorfiets bij ons laten herkeuren. Dit kan zo zijn als je bijvoorbeeld de nieuwe eigenaar van een scooter bent. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs, waardoor je zeker weet dat jouw trage scooter gerepareerd wordt en je straks weer de maximum snelheid kan rijden!

Kom een afspraak maken bij Scooterfixer

Heeft je snorfiets een bekeuring gekregen omdat je niet aan de eisen voldeed of nog geen kenteken geplaatst had? Geen paniek, want bij Scooterfixer kun je langskomen voor al je vragen op het gebied van bromfietsen en scooters. Graag tot ziens bij Scooterfixer!

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen