Scooter start niet

Je scooter start niet: wat nu? Het is bijzonder vervelend als je niet over dit voertuig kunt beschikken. Wellicht is het essentieel voor jou dat je over je scooter beschikt, bijvoorbeeld om van en naar school of werk te reizen. In het geval van een scooter die niet start wil je dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Bovendien zoek je een fixer die er voor zorgt dat dit probleem zich ook in de komende tijd niet zal voordoen. In dat geval kies je voor Scooterfixer.

Onze erkende en ervaren monteur speuren de oorzaak van het probleem op en fixen het. Zo kun jij weer zonder problemen gebruik maken van het voertuig. Je scooter start niet? Laat ons jouw scooter repareren.

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Waarom start mijn scooter niet?

Diverse oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan een scooter die niet start. De meest logische verklaring voor een scooter die compleet niet start is een lege of defecte accu. Dit gebeurt tijdens het rijden, maar ook als je een alarm op je scooter hebt kan de accu hierdoor na verloop van tijd door leeg raken. Ligt het niet aan de accu, dan kunnen de startmotor of de startschakelaar er voor zorgen dat je scooter niet start. Daarnaast kan het zijn dat de scooter wel start, maar niet aanslaat. In dat geval kan het probleem te maken hebben met een versleten bougie, een defecte bobine of een kapotte pulsgever.

In zulke situaties kunnen we het probleem verhelpen en er voor zorgen dat je scooter weer start. Belangrijk om zelf even te controleren: is het nodig om de rem in te knijpen tijdens het starten en staat de standaard nog uit? Dit laatste kan verklaren waarom je scooter niet start. Het je scooter schade? Dan kunnen wij je helpen!

Het kan zo zijn dat een eventuele benzine aangeeft dat er iets mis is. Volg onderstaande punten en doorloop de volgende stappen. Kijk als eerste of er nog benzine in de tank zit. Check altijd of de sleutel goed in het contactslot zit. Zorg ervoor dat je zijstandaard volledig is ingeklapt en kickstart ongeveer 10 keer met het gas dicht, waarbij je voet contact houdt met het kickstart pedaal. Start je scooter nog steeds niet? Het kan ook zo zijn dat er iets in je carburateur zit. Wij kunnen een technische inspectie voor je uitvoeren om te zien wat er aan de hand is.

Mijn scooter start niet: hoe kan dit verholpen worden?

Een niet-startende scooter zal over het algemeen een reparatie nodig hebben. Dankzij onze reparatie service zal jouw scooter weer zo goed als nieuw zijn en zullen alle problemen met het opstarten van de scooter verholpen worden. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor andere problemen die een reparatie vereisen, zoals bijvoorbeeld een lekke band of een scooter met geen of te weinig vermogen. Geef aan ons door wat het probleem is en eventueel wat je denkt dat er voor zorgt dat je scooter niet opstart.

Onze professionals stellen vervolgens een diagnose en gaan hierna voor je aan de slag. Dankzij de jarenlange ervaring en vooropleiding van onze monteurs weten zij precies wat ze moeten doen om jouw scooter problemen te verhelpen.

Scooter start niet? Maak nu jouw afspraak bij Scooterfixer

Als je scooter moeite heeft met opstarten of helemaal niet start, is dit een probleem dat je snel verholpen wilt hebben. Wij helpen je graag. Online kun je bij ons eenvoudig en snel een afspraak maken. Jij bepaalt de datum en het tijdstip. Mocht het nodig zijn, dan kun je bij ons ook terecht voor spoedreparaties. Zo weet je zeker dat jouw probleem snel verholpen zal zijn. Mocht je jouw scooter niet zelf kunnen brengen, dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal en breng service. Benieuwd?

Maak een afspraak via onze site als jouw scooter niet meer start.

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen