Scooter reparatie Delft

Wat vervelend! Je hebt problemen met je scooter, brommer of snorfiets. Sta je met pech langs de weg? Heb je een lekke band? Of staat je scooter dagenlang in de tuin of garage, omdat hij simpelweg niet opstart?

De scooter reparatie service van Scooterfixer in Delft helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

review

Bel 085-4012234

Super snelle service
Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Waarom voor ons kiezen?
Met het succesvol repareren van scooters bewijzen wij keer op keer dat wij de beste scooter reparatie service van Nederland zijn.

Ophaalservice

Bij Scooterfixer hoef je geen vervoer te regelen om je scooter te brengen, wij halen netjes je scooter op!

Snelle service

Wij werken met meerdere monteurs waardoor er altijd een monteur beschikbaar is om jou snel te helpen.

Met spoed of kies zelf een datum uit

Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk wordt geholpen met je beschadigde scooter. Sta je met pech langs de weg? Bel ons dan gerust op.

Wij zullen met spoed jouw kant op komen!

i

Professioneel en transparant

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen. Voordat wij aan de slag gaan zul je een kostenindicatie ontvangen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd zo transparant mogelijk te werk gaan.

Experts in het repareren van scooters

Wij zijn expert op alle gebieden van scooterreparatie. Voor scooter reparatie, scooter onderhoud en scooter schadeherstel kun je het beste ons inschakelen. Start je scooter niet meer op? Is je band lek? Of heeft je scooter geen tot weinig vermogen meer? Onze scooter reparatie service die wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs zal je probleem snel oplossen.

Scooter onderhoud

Om de levensduur van je scooter te verlengen, is het verstandig om regelmatig een scooter onderhoud uit te laten voeren door een professionele scooter monteur. Voor elk type scooter heeft Scooterfixer professionals die de scooter kunnen repareren en onderhouden. Heb je een elektrische scooter? Een 2-Takt scooter? Of een 4-Takt scooter? Wij zijn experts in ons vak en weten wat er gedaan moet worden met alle soorten scooters. Neem contact met ons op voor je scooter onderhoud afspraak.

Scooter schadeherstel

Heeft je scooter schade opgelopen? Zowel interne als externe schade aan je scooter is erg vervelend. Voor interne schade is het noodzakelijk om je scooter direct te laten herstellen. Uiteraard wil je dat je scooter er altijd netjes en compleet uitziet. Schakel daarom gerust de scooter reparatie service van Scooterfixer in bij schade aan je scooter. Onze monteurs voeren schadeherstel behandelingen op een professionele manier uit.

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Ophaalservice

Is je scooter je enige vervoermiddel en is er geen andere manier om je scooter langs te komen brengen? Geen paniek! De monteurs van Scooterfixer komen bij je langs als je scooter toe is aan reparatie! Onze monteurs halen je scooter op bij de de door jou opgegeven locatie!

Wij helpen jou met je beschadigde scooter!

Onze monteurs zijn professionals in het herstellen van schade aan scooters en het onderhouden van scooters. Neem gerust contact met ons op en wij komen met spoed of op een afgesproken tijdstip de scooter ophalen en repareren.

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen