Scooter reparatie aan huis

Wist je dat een scooter reparatie aan huis mogelijk is bij Scooterfixer? Wij maken het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo is er al onze haal en breng service, waarbij we jouw scooter op komen halen en ook weer terug brengen. Dat is een gemak, maar wat is er nog comfortabeler dan een scooter reparatie aan huis? Mits het mogelijk is, komt één van onze erkende scooter monteurs bij jou aan huis om jouw scooter van een reparatie te voorzien. Wij beschikken over een team aan monteurs met meerdere jaren aan ervaring, dus je weet zeker dat jouw voertuig na onze scooter reparatie aan huis er weer tegenaan kan.

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Waarom kies je voor een scooter reparatie aan huis?

Bij Scooterfixer heb je de optie om te kiezen voor een scooter reparatie aan huis. Dit is een aantrekkelijke mogelijkheid, aangezien je hierbij niet naar onze garage hoeft te rijden. Qua comfort is dit de aantrekkelijkste optie voor klanten. Bovendien heb je minder wachttijd in vergelijking met onze haal en breng service. Dit is ook een comfortabele optie, onder meer omdat wij je scooter voor je ophalen en weer naar huis brengen. Maar hierbij moet je langer wachten totdat je jouw scooter weer terug hebt in vergelijking met een scooter reparatie aan huis. Nadat onze monteur klaar is, kun je meteen met je scooter gaan rijden. Zo wordt onze snelle service nog sneller.

Wanneer is een scooter reparatie aan huis nodig?

Een scooter kan te maken krijgen met diverse defecten. Soms word je bijvoorbeeld in de ochtend onaangenaam verrast doordat je scooter niet meer werkt. Zo kan het zijn dat de scooter niet aan slaat, of dat de scooter zelfs helemaal niet aan slaat. Daarnaast kun je te maken krijgen met problemen zoals een lekke band, een stuur dat niet meer in evenwicht is of een lege accu. In dergelijke situaties is een scooter reparatie nodig. Dankzij onze service is het nu mogelijk om een scooter reparatie aan huis uit te laten voeren. Zo kun je na de reparatie meteen een proefritje gaan maken.

De voordelen van een scooter reparatie aan huis door Scooterfixer

Hierboven vertelden we je al dat het gemak van een scooter reparatie aan huis voor veel mensen de reden is om hiervoor te kiezen. Maar er kleven nog andere voordelen aan een scooter reparatie aan huis door ons. Zo kunnen wij ieder merk van een reparatie voorzien. Je wordt altijd super snel geholpen, ook aan huis.

Dankzij de kostenindicatie vooraf weet je wat je kunt verwachten qua prijs, terwijl achteraf betalen een optie is. Over de prijs gesproken: die is aantrekkelijk.

Kies voor Scooterfixer voor jouw scooter reparatie aan huis

Wil je profiteren van het gemak van een scooter reparatie aan huis? Bij Scooterfixer kun je voor deze optie kiezen. Onze ervaren en erkende monteurs helpen je ook graag bij jou aan huis. Zo hoef je niet zelf je scooter naar ons te brengen en kun je na de reparatie meteen weer gaan rijden met dit voertuig. Meer info nodig? Je kunt per mail, per telefoon, via de app of via het formulier op onze website contact met ons opnemen. Wil je een afspraak maken? Ook dit kan via onze website, waarbij je zelf de datum en de tijd bepaalt.
}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen