Laat je scooter opvoeren bij Scooterfixer

Wil jij graag harder rijden met je scooter? Het opvoeren van je scooter kan dan een optie zijn. De meeste scooters hebben namelijk geen snelle uitlaat en rijden geen hogere snelheid dan gemiddeld.

Met een opgevoerde scooter rijd je een stuk sneller. Wil je meer weten over scooter opvoeren? Neem dan contact op met Scooterfixer!

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Een scooter laten opvoeren of scooter begrenzen?

De meeste brommers worden in het buitenland gemaakt. Wanneer de piaggio net uit de fabriek komt, dan kunnen ze met gemak op hoge snelheden rijden en veel harder rijden. Voordat deze brommers op de Nederlandse markt verkocht worden, worden ze begrensd.

Wat zijn de effecten van begrenzing op de prestaties van de scooter?

De scooters gaan hierdoor veel minder hard rijden dan waarvoor ze bedoeld waren. Een snelheidsbegrenzer is echter net positief voor de leeftijdsverwachting van je scooter, maar het moet vanwege de Nederlandse wetgeving. Wanneer jouw scooter niet sneller rijdt dan mogelijk is, dan heeft hij meer brandstof nodig en is de kans op vervuiling in het motorblok groter. Hierdoor is het verbruik van de scooter hoger. Veel scootereigenaren kiezen er daarom voor om hun scooter te laten ontgrenzen, oftewel opvoeren.

Waar moet je rekening mee houden voor het opvoeren van je vespa?

Wanneer je scooter is opgevoerd en de snelheidsbegrenzer is verwijderd, dan moet je voorzichtig zijn met je scooter. Een scooter opvoeren is eigen risico. Wanneer de politie je scooter op de rollerbank zet en erachter komt dat je scooter is opgevoerd en sneller in beweging komt dan wettelijk mag, dan kun je een WOK melding riskeren.

Wat is een wok melding?

Denk hierbij aan torenhoge kosten van het RDW of het afpakken van je rijbewijs door de politie. Je wilt niet door de mand vallen met je opgevoerde scooter. De Nederlandse wet nederland kent is vrij streng met het opvoeren van een snorfiets of bromscooter. Wil je je scooter alsnog sneller laten lopen? Dan kan Scooterfixer je hiermee helpen.

Goede service staat bij ons voorop

Wanneer je je snorfiets wilt laten keuren of laten opvoeren tot een 4 takt scooter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je ook helpen als je snorscooter een nieuwe cdi nodig heeft. Je hoeft je snorscooter niet eens bij ons te brengen, want we halen je bromscooter gewoon op vanaf jouw huis!

Expertise bij Scooterfixer

Daarnaast hebben wij gekwalificeerde monteurs in dienst waardoor er altijd iemand is die jou meer kan vertellen over wat je wilt weten, zoals bijvoorbeeld over het laten voeren van je scooter tot betere technische specificaties. Verder zijn wij erg flexibel en willen we dat je snel genoeg geholpen kunt worden, ook als dat betekent dat wij ’s avonds wat later klaar zijn. Je scooter opvoeren bij ons heeft een aantal voordelen, zoals het feit dat wij altijd bereikbaar zijn en je ons altijd kunt bellen.

Scooterfixer staat voor professionaliteit en service

Bij Scooterfixer hebben we al heel wat scooters gerepareerd en opgevoerd zodat de prestaties van je bromscooter wordt verbeterd. Ons kun je altijd benaderen als je vragen hebt over het verbruik of de constructiesnelheid van je scooter. Wij kunnen ervoor zorgen dat je kapotte scooter snel weer gerepareerd wordt zodat je weer met de maximale snelheid op de openbare weg kunt rijden!

Elektrische scooter opvoeren? Maak een afspraak bij Scooterfixer!

Bij Scooterfixer weten we precies hoe een scooter opvoeren werkt, of het nu om een elektrische scooter of een ander model gaat. Wij kunnen ervoor zorgen dat je gts toscana in originele staat blijft, maar sneller kan rijden dan de originele snelheid. Dit doen we met behulp van een groter tandwiel. Daarnaast kunnen we regelen dat je scooter een lager brandstofverbruik tot zich neemt. Neem contact met ons op voor meer informatie over het laten voeren van je nieuwe scooter.

Maak een afspraak voor je bromscooter bij Scooterfixer

Heeft je snorscooter een snelheidsbegrenzer nodig of heeft je snorscooter een betere verbranding nodig? Bij Scooterfixer ben je van harte welkom over al je vragen over scooters, of het nu om het opvoeren van je scooter gaat, de 4 takt scooter, kymco of de reparatie van het motorblok draait. Maak snel een afspraak voor je scooter opvoeren of de accessoires ervan. Bij Scooterfixer weet je zeker dat de prestaties van je scooter zullen verbeteren!

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen