Onderhoudsbeurt scooter

Een onderhoudsbeurt van je scooter is een uitstekende manier om er zeker van te zijn dat jouw scooter weer in optima forma verkeert. Tijdens een onderhoudsbeurt van een scooter worden diverse onderdelen bekeken. Je bepaalt zelf of je kiest voor een kleine beurt, een grote beurt of een grote beurt XL. Deze laatste optie is misschien het duurst, maar dan weet je pas echt zeker dat jouw scooter grondig bekeken is. Onze vakmensen zijn erkend en beschikken over meerdere jaren aan ervaring, dus zij weten precies hoe ze een onderhoudsbeurt van een scooter moeten aanpakken. Kies er daarom voor om de onderhoudsbeurt van jouw scooter uit te laten voeren door Scooterfixer.

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Welke soorten onderhoudsbeurten voor je scooter zijn er?

Het mooie aan een onderhoudsbeurt van je scooter bij Scooterfixer is dat je zelf bepaalt voor wat voor soort beurt je kiest. In totaal zijn er drie soorten onderhoudsbeurten voor zowel 2T als 4T scooters. Heb je een elektrische scooter? Geen probleem, want ook hiervoor kun je bij ons terecht. Hieronder zetten we de meest voorkomende onderhoudsbeurten voor je op een rij.

Kleine beurt

Zowel 2T en 4T scooters als elektrische scooters kunnen een kleine beurt ondergaan. In het geval van 2T en 4T scooters houdt dit in dat de olie wordt bijgevuld of ververst. Daarnaast wordt de bougie vervangen. Ook worden een aantal zaken gecheckt: de bandenspanning, het luchtfilter, het profiel, de remblokken en de verlichting. Na de kleine beurt heb je de optie om een proefrit te maken. Een kleine beurt van een elektrische scooter is bijna hetzelfde, alleen worden hierbij ook de elektrische onderdelen gecontroleerd.

Grote beurt

Een grote beurt is een optie voor zowel 2T en 4T scooters als elektrische scooters. Bij 2T en 4T scooters worden naast de stappen van een kleine beurt nog een aantal extra onderdelen bekeken. Zo worden de V-snaar en de variorollen gecheckt. Daarnaast wordt de remvloeistof bijgevuld en zullen alle bewegende delen van je scooter gesmeerd worden. Zo weet je zeker dat jouw scooter weer soepel zal kunnen rijden. Deze optie is iets duurder dan een kleine beurt, maar er wordt dan ook meer bekeken.

Grote beurt XL

Wil je er echt zeker van zijn dat jouw scooter van top tot teen grondig gecheckt wordt, dan kies je voor een grote beurt XL. De grote beurt XL is alleen beschikbaar voor 2T en 4T scooters. Deze onderhoudsbeurt van je scooter bevat alle onderdelen van zowel de kleine als de grote beurt, plus een aantal extra controles. Zo wordt de carburateur afgesteld, zal de vertandings olie vervangen worden, vindt er een grondige reiniging van de motor plaats. Nu weet je pas echt zeker dat alle onderdelen van je scooter in orde zijn en bovendien ziet het voertuig er nu ook weer geweldig uit.

Je scooter is zo goed als nieuw na een onderhoudsbeurt door de specialisten van Scooterfixer. Is het hoog tijd om weer eens een onderhoudsbeurt aan je scooter te laten uitvoeren? Wij helpen je graag. Via onze website kun je zelf een afspraak inplannen, waarbij je zelf de datum en de tijd kiest. Maak gebruik van onze haal en breng service voor extra gemak.

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen