Grote beurt scooter

We raden aan om van tijd tot tijd een grote beurt voor je scooter door ons uit te laten voeren. Een grote beurt is een uitstekende manier om je scooter te onderhouden. Wij lopen alles na, zodat je zeker weet dat jouw voertuig weer in perfecte conditie verkeert. Zo kun je met een gerust hart het voertuig gebruiken. Bovendien bespaar je jezelf op de lange termijn flinke kosten, doordat kleinere mankementen aangepakt kunnen worden voordat ze leiden tot grote defecten.

Dat is nog eens een meevaller. Bij Scooterfixer wordt een grote beurt voor de scooter uitgevoerd door onze erkende specialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe een grote beurt perfect uitgevoerd moet worden. Daarom laat je onderhoud aan je scooter door ons uitvoeren.

Bel 085-4012234

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Scooter reparatie ?

085-4012234

App ons

Scooter onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Scooter schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Super snelle service

Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Wat houdt een grote beurt voor je scooter in?

Bij ons kun je zowel terecht voor een kleine beurt als een grote beurt voor je scooter. Het zal je niet verbazen dat de grote beurt een stuk uitgebreider is dan de kleine beurt. Ten eerste worden de voornaamste technische aspecten van je scooter bekeken. Hierbij kun je denken aan onder meer de remmen en de inrichting van je stuur. Als er iets bijgesteld moet worden, dan zal dit gebeuren. Ook zal de olie van je motorblok en de transmissie olie ververst worden.

Daarnaast worden de bewegende delen van je scooter opnieuw gesmeerd, zodat we er zeker van kunnen zijn dan alles soepel loopt. Wij zorgen er voor dat alle slijtagedelen stuk voor stuk worden bekeken. De carburateur wordt ultrasoon gereinigd. Onderdelen zoals de bougie en het luchtfilterelement worden vervangen. Je kunt je wel voorstellen dat je scooter na een grote beurt er weer voor langere tijd tegenaan kan.

Waarom kies je voor een grote beurt voor je scooter bij ons?

Het is absoluut een goed idee om periodiek een grote beurt uit te laten voeren door Scooterfixer. Dankzij een grote beurt is je scooter weer op orde. Alle belangrijke onderdelen worden nagekeken, onderdelen worden vervangen en we lopen slijtagedelen één voor één na. Na deze grondige check weet je zonder twijfel dat je scooter weer in optimale conditie verkeert.

Bovendien profiteer je bij ons van alle klantvoordelen die we je te bieden hebben. Zo wordt je scooter nagekeken door een erkend professional met vele jaren aan ervaring op dit gebied. Omdat wij over veel monteurs beschikken, kunnen wij je snelle service leveren. Dit toen wij tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien kun je bij ons terecht voor onderhoud aan iedere scooter, wat het merk ook is. Kun je jouw scooter niet zelf komen brengen? Geen probleem, in dat geval maak je simpelweg gebruik van onze haal en breng service.

Maak nu een afspraak bij Scooterfixer

Wil je de belangrijkste onderdelen van een 2T of 4T scooter uitgebreid laten checken? Scooterfixer helpt je graag. Online kun je eenvoudig en snel een afspraak maken, waarbij je de keuze hebt tussen een grote beurt of een grote beurt XL. In dat laatste geval weet je helemaal zeker dat je scooter grondig bekeken wordt. Je kunt aangeven of je de scooter zelf komt brengen of dat wij de scooter komen ophalen. Ook selecteer je snel online de datum en het tijdstip waarop je de grote beurt wilt laten plaatsvinden. Maak nu jouw afspraak of neem contact met ons op voor meer info.
}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Wij repareren alle merken

Scooter reparatie op locatie? Scooterfixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Scooter kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met scooters, brommers en snorfietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@scooterfixer.nl

Bel ons gerust

085-4012234

Scooter reparatie

085-4012234

Scooter reparatie service

De scooter reparatie service van Scooterfixer helpt je graag bij al je scooter problemen. Scooter reparaties uitvoeren doen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4012234.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen